Wie wil JBN district Zuid-Nederland gaan helpen met de financiën?

Het bestuur van JBN district Zuid-Nederland is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het district gaat ondersteunen met alle financiële zaken. Door privé omstandigheden gaat onze gewaardeerde huidige penningmeester Susan haar portefeuille neerleggen tijdens de districtsleden vergadering op 8 april 2017. Als penningmeester ben je enerzijds bezig, als lid van het districtsbestuur, met het opstellen en bewaken van budgetten, anderzijds met het beheren van de kas, het verrichten van betalingen en het uitvoeren van de boekhouding (in Exact). Daarnaast telt je stem mee bij alle besluiten die door het bestuur worden genomen.
Als je interesse hebt in deze functie neem dan contact op met de huidige penningmeester Susan (jbnzn.penningmeester@gmail.com). Ben of ken jij iemand die dit misschien zou overwegen, laat het ons dan weten.

Open Jiu-jitsu kampioenschap Fighting System gaat niet door!

District Zuid-Nederland zou op 12 maart 2017 voor het eerst sinds lange tijd weer een open Zuid-Nederlands jiu-jitsu kampioenschap Fighting System gaan organiseren. Helaas is duidelijk geworden dat door de internationale jiu-jitsu fighting kalender deze datum slecht past. Daarom zal dit toernooi het volgende seizoen in een andere maand gepland gaan worden.