Bijzondere promotie Dewy Lo-A-Njoe

Op de valreep voor de vakantie ontving Dewy Lo-A-Njoe een bijzondere promotie tot 2e dan Judo uit handen van haar sensei (en tevens lid van de Districts Graden Commissie Judo) Cor van der Heijden. Dewy werd in maart 2018 Nederlands kampioen en op basis van dat wedstrijdresultaat komt ze in aanmerking voor de bijzondere promotie.

Normaliter reikt de DGCJ bijzondere promoties uit voorafgaand aan de danexamens. Door omstandigheden lukte het niet om de promotie in juni uit te reiken en zowel de DGCJ als het districtsbestuur zijn van mening dat wachten tot de danexamens in november wel heel lang duurt. Daarom hebben het bestuur en de commissie besloten om (bij wijze van uitzondering) de 2e dan op de club uit te reiken.
En dus mocht Dewy tijdens de jaarafsluiting van Budovereniging Dai naast vele mooie en lovende woorden ook haar 2e dan en het bijbehorend diploma in ontvangst nemen.