Bijzondere promotie voor 2 judo toppers

Voorafgaand aan de danexamens judo op zaterdag 1 april in Gilze, kregen twee judoka’s een bijzondere promotie uitgereikt op basis van hun wedstrijdprestaties. Amber Gersjes is gepromoveerd tot 3e dan judo. Amber werd Nederlands kampioen in de categorie -18 jaar in 2014 en Nederlands kampioen in de categorie -21 jaar in 2015. Amber ontving haar 3e dan uit handen van Manfred Kuijpers, voorzitter van de districtsgradencommissie judo ZN. Dewy Lo-A-Njoe is gepromoveerd tot 1e dan judo. Dewy werd Nederlands kampioen in de categorie -18 jaar in 2015. Zij kreeg haar 1e dan uitgereikt door haar trainer Eric Markgraaf.

20170401 promotie 3

Dewy en Amber

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie bijzondere promoties! Kijk hier voor de uitslagen van de dan examens.