Budo Veteranen bijeenkomst in Eindhoven; het programma

Zaterdag 9 april 2016, van 13:30 tot ca. 17:30 uur, wordt voor de tweede keer een budo veteranen bijeenkomst in JBN district Zuid Nederland georganiseerd. Deze vindt plaats in het Essink Sportcentrum, Toon Schroderlaan 2 in Eindhoven. Deelname kost €8,00 pp., incl. een consumptie. Dus ben je (veel) ouder dan 18 jaar en wil je eens op een hele andere manier kennis maken met de 3 budo sporten van de JBN, geef je dan op via budoveteranen@gmail.com of kom gewoon op 9 april naar de budo veteranen bijeenkomst. Het programma
– Tom Essink en Roger Reniers verzorgen de judo (tachi waza en ne-waza) training.
– Wim van Vorstenbosch (8e dan jiu-jitsu, 7e dan judo) verzorgt een clinic met als thema: jiu-jitsu met judo, aikido en karate vormen.
– Pierre Geraedts (7e dan aikido) laat de deelnemers de aikido principes ondergaan
– Peter Sanders ( 7e dan hapkido en 8e dan taekwondo) geeft een hapkido clinic. Hiermee laat hij ons kennis maken met de principes van het hapkido (het Koreaanse aikido), inclusief ademhalingsoefeningen.
– Tenslotte wordt nog een Kodokan Goshin jitsu kata getoond. De kata clinic wordt door Eric Markgraaff, Roger Reniers en Olaf van Geel gegeven.