Zuid-Nederlands kamp. Teams -12/-15j

Zondag 27 mei is een snikhete dag. De ventilatie van sporthal Achter de Tuintjes maakt, dat de temperatuur in de hal prima te hebben is, al hoeven de medewerkers hun zwarte jasjes vandaag niet aan.

Jessica Kraak krijgt, tot haar grote verrassing, de districts waarderingsspeld overhandigd tijdens het openingswoord. Jessica zet zich al meer dan 10 jaar in als wedstrijdschrijver, en dan niet alleen op de vele districtskampioenschappen, maar ook op veel club toernooien. 

Jessica Kraak ontvangt de districtswaarderingsspeld

Hier beneden staan de uitslagen. 

Bijzonder is, dat ondanks een buitentemperatuur van bijna 30 graden, alle teams die zich hebben aangemeld, ook zijn gekomen. Wat een geweldige mentaliteit !

Jammer is het wel dat lang niet alle clubs een team kunnen/willen leveren voor dit kampioenschap, want eigenlijk zou toch iedereen een team tot 12 jaar op de mat moeten kunnen zetten? De judoka’s die er wel zijn beleven een bijzondere wedstrijddag, want in een team draaien is een heel andere ervaring dan deelnemen aan een individuele wedstrijd. Lees op pagina 2 verder over dit bijzonder kampioenschap.