Open ZNK Jiu-jitsu Fighting System 2017

Due to the international jiu-jitsu Fighting calendar we are forced to cancel our tournament. Next season we will plan this tournament in another month, so see you next year!

District Zuid-Nederland zou op 12 maart 2017 voor het eerst sinds lange tijd weer een open Zuid-Nederlands jiu-jitsu kampioenschap Fighting System gaan organiseren. Helaas is duidelijk geworden dat door de internationale jiu-jitsu fighting kalender deze datum slecht past. Daarom zal dit toernooi het volgende seizoen in een andere maand gepland gaan worden.

========

District Zuid-Nederland gaat op 12 maart 2017 voor het eerst sinds lange tijd weer een open Zuid-Nederlands jiu-jitsu kampioenschap Fighting System organiseren. Dit gebeurt mede op initiatief van Peter Smid, sinds vele jaren Nederlands hoogste World Referee Jiu-Jitsu. De leeftijdscategorie van de deelnemers gaat van -10 jaar tot en met de senioren. Het evenement vindt plaats in Sporthal Achter de Tuintjes in Gilze. Wij vertrouwen erop dat dit kampioenschap een begin is van een nieuwe traditie in ons district.

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per deelnemer. De uiterste inschrijfdatum is 19 februari 2017. Ook voor dit toernooi kan gebruik worden gemaakt van Online Inschrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een inschrijflijst.