Trainer gezocht

Clubs op zoek naar judo, jiu-jitsu en aikido trainers

Steeds vaker kunnen clubs geen leden meer toelaten omdat deze clubs over onvoldoende trainers beschikken. Daarnaast zijn er bevoegde trainers die op zoek zijn naar nieuwe clubs. Daarom deze pagina waarop JBN clubs uit Zuid-Nederland kunnen laten weten dat zij op zoek zijn naar trainers.
Zelf een bevoegd trainer en op zoek naar (meer of ander) werk? Kijk hier beneden maar eens. Neem zelf contact op met de genoemde contactpersoon.
.
Als een club een (gratis) advertentie op deze pagina wil plaatsen, dan moet die club gewoon een e-mail, met voldoende informatie, sturen naar webmaster Ronald Kalkhoven (e-mail: r.kalkhoven@zeelandnet.nl).

Sportschool Shintai is een fanatieke judoschool met locaties in Halsteren, Lepelstraat en Roosendaal. Wij hebben lessen voor jeugdjudo, seniorenjudo, judokata, judoshow, Dan trainingen, wedstrijdjudo en zelfverdediging / jiu-jitsu.

Voor onze locatie in Roosendaal zijn wij met spoed op zoek op zoek naar een judo docent voor 2 jeugdgroepen op dinsdagavond. Samen met een hulptrainer verzorgt u de lessen aan de jeugd.

Voor nadere informatie kunt u contact zoeken met P. Goossens, 06-28772961 /info@sportschoolshintai.nl

Voor meer informatie over shintai kijkt u op www.sportschoolshintai.nl of facebook sportschool shintai.

Judoclub Ko Arashi uit Heel (Midden Limburg) zoekt een judodocent.

Ko Arashi is een al dertigtal jaar bestaande judoclub met uitsluitend jeugdleden, die veelal op recreatieve basis de judosport beoefenen. De club traint op een goed bereikbare locatie in Midden-Limburg (dicht bij de A2 en de A73).

Wegens het vertrek van de judodocent, zijn wij op zoek naar een docent, die onze leden verder kan bekwamen in de judosport. Het gaat in eerste instantie om de lessen op vrijdagmiddag van 16.45 tot 17.45 (gele t/m groene band) en van 17.45 tot 19.00 (blauwe en bruine band). Daarnaast zijn er nog twee leden die zich bekwamen voor de 1e dan en in dit traject nog ongeveer een jaar te gaan hebben. Hiervoor zoeken we nog een maatwerk-oplossing (lessen die aansluiten op de school en werkomstandigheden). Mogelijk komen hier nog enkele judoka’s bij, die echter nog aan het begin van de dantraining staan. Op dit moment worden de lessen waargenomen door een interimdocent. De uitdaging voor de nieuwe docent is vooral de tweede groep geboeid en gemotiveerd te houden. Daarnaast is er nog een judoles op de maandag. Voor deze groep is er dit seizoen een vaste docent. Alle groepen bestaan in de regel uit zo’n 10 judoka’s; plusminus 35 leden in totaal dus.

Van onze nieuwe judodocent verwachten we dat hij of zij uiteraard de judolessen verzorgt, slip en kyu-examens afneemt, leden begeleidt naar het dan-examen, meehelpt bij het organiseren van clubtoernooien, deelneemt aan promotieactiviteiten van de judoclub en vooral de leden weet te inspireren en motiveren.

Tot op heden heeft de club met freelance contracten gewerkt. Andere contractvormen zijn bespreekbaar. Tav de vergoeding willen we deze vooral relateren aan datgene wat een nieuwe docent aan ervaring en nieuwe kansen voor club en leden meebrengt. De vereniging beschikt over een website: www.judoclubheel.nl. Meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorzitter Ton Vriezen, mobiel bereikbaar op nummer 06-15600904. Bij hem kunt u ook uw interesse voor deze functie kenbaar maken.

JV Kuatsu is op zoek naar een enthousiaste judoleraar.
JV Kuatsu is een Prinsenbeekse judovereniging met ongeveer 150 leden. Voor het merendeel bestaat ons ledenbestand uit jongens en meisjes in de leeftijdsgroep van 6 t/m 14 jaar.
Als vereniging bieden wij aan al onze judoka’s kwalitatief goede lessen en faciliteiten om de judosport op goede manier te kunnen beoefenen. Dat doen wij zowel op recreatief- als op wedstrijdniveau. Wij
geven oprechte aandacht aan al onze judoka’s in alle leeftijdscategorieën.
JV Kuatsu bestaat al meer dan 50 jaar en is een stabiele vereniging met een solide organisatie en een gezonde financiële basis. Onze judolessen worden verzorgd op donderdag vanaf 18.30 uur,
vrijdag vanaf 18.00 uur en op de zaterdagochtend vanaf 09.00 uur.
De judolessen worden verzorgd door team van judoleraren dat bestaat uit een hoofd judoleraar, drie judoleraren en drie dojo-assistenten. Een van onze judoleraren heeft ons verlaten en wij zijn daarom
op zoek naar een enthousiaste judoleraar A.Taken:
Het verzorgen van judolessen aan jonge judoka’s in de leeftijdsgroep 6 t/m 12;
Het meewerken aan het jaarlijkse opleidingsplan;
Het organiseren en afnemen van slip- en bandexamens;
Een actieve rol in de Technische Commissie, overleg van de judoleraren;
Het mede organiseren van streekontmoetingen, clubkampioenschappen en het Drie Lindentoernooi;
Het coachen bij wedstrijden en toernooien;
Deelname aan onze verenigingsactiviteiten.

Vereiste:
Minimaal MBO werk- en denkniveau;
Judoleraar A diploma;
Goede sociale en pedagogische vaardigheden;
Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
Een verklaring onbesproken gedrag.

Wenselijk:
EHBO-diploma.

Informatie:
Voor meer informatie over onze vereniging verwijzen wij naar onze website: www.kuatsu.nl maar je kan ook contact opnemen met:
Leon Verschuren (judoleraar) mobiel: 06 54935209, leon@kuatsu.nl;
Frans Boersma (voorzitter) 06 42375852, voorzitter@kuatsu.nl.

Solliciteren:
Als je wilt solliciteren dan kan je een email sturen naar onze secretaris Andréa Slewe, secretaris@kuatsu.nl.

Judovereniging Shi-Han is op zoek naar een judoleraar ie ons team komt versterken 

Het betreft de maandagavond van 18:15 tot 19:15 voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Met mogelijkheden voor uitbreiding naar meerdere uren. 

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde judoleraar met geoel voor een vereniging, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Reageren op de vacature graag via bestuur@shi-han.nl